Training For Pregnant

Training For PregnantAtt tillverka mammakläder för träning

Att tillverka mammakläder för träning är inte det lättaste. Vi har tidigare skrivit om hur vi på Training For Pregnant arbetar för att tillverka träningskläder som ska passa. Både under men även efter graviditeten. Alla våra träningsbyxor och träningstights för gravida har samma funktion på magen vilket gör att vi vet att den fungerar både under och efter graviditet. Men att tillverka mammakläder för träning kan ibland stöta på problem. Vi hade ett antal gravidtights som hade små visuella fel som vi inte ville släppa ut för försäljning. All vår produktion ska hålla samma standard. Vi funderade då på hur vi skulle göra och kom att tänka på Läkarmissionen.

Training For Pregnant är stolta att årligen skänka till Läkarmissionen, detta är något som vi har gjort sen vi startade. Detta är möjligt tack vare våra samarbetspartners och självklart kunder! Från förra året kommer vi skänka pengar så 40 kvinnor får säkra födslar under 2019. Mer om detta kan du läsa både på Läkarmissionens hemsida men också här.

Som sagt hade vi produkter som inte höll standarden så vi ville släppa ut dem på marknaden men ville ändå att de skulle gå till något bra. Så vi kontaktade Läkarmissionen och berättade att vi hade träningstights för gravida som vi ville skänka. De blev väldigt glada och sa genast att vi skulle göra något positivt tillsammans med dessa träningstights för gravida. Vi bestämde att gravidträningstightsen kunde gå till deras sjukhus då de har mycket kontakt även med gravida kvinnor. Att hjälpa andra och göra något gott är en självklarhet för oss på Training For Pregnant. Så när vi ser dessa kläder på gravida kvinnor blir vi otroligt glada! Vi blir så tacksamma av dessa bilder och känner hur härligt det är när något negativt för oss kan vändas till något som känns ännu mer positivt för någon annan!

 

 Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *