Lina Radell

Lina Radell



Black Friday erbjudande på träningskläder för gravida

Black Friday och Cyber Monday är två shoppinghändelser som länge varit kända i USA. Detta är kickstarten på julhandeln. Traditionen har snabbt fått sitt fäste här i Sverige, de första svenska butikerna som testade Black Friday var 2013. Många kunder vill göra fynd både till sig själva men även handla sina julklappar till förmånliga priser.

Självklart vill även vi på Training For Pregnant ge dig ett Black Friday erbjudande på träningskläder för gravida. Därför ger vi 30% på hela ditt köp. Detta gäller till och med Måndag, alltså inkluderar vi Cyber Monday. Med rabattkoden BLKF30 får du 30% som vårt Black Friday erbjudande på träningskläder för gravida!

Va ska man då handla? Vi vill gärna pusha för några av våra favoriter:

  • The Long Tights, detta är vår bästsäljare! Denna träningstights för gravida är anpassad för att sitta bra under hela din graviditet. Detta tack vare sin fantastiska passform och material. Denna gravidträningstights har ficka på vänster lår och reflexer på vaden.
  • My Winter Tights, är en perfekt tights för vädret som är nu. En fleece fodrad gravidtights på ben och rumpa men med ett tunnare material på magen är vår vinterversion av The Long Tights.
  • My Halfzip, är en skön fleece fodrad tröja som passar perfekt att träna i, att värma sig i efter träningspasset eller ha på sig i hemmet. Tack vare sitt härliga material andas denna tröja på ett perfekt sätt. Med fina detaljer på ryggen samt drapering på sidan kommer detta bli en favorit både under och efter din graviditet.
  • My Jacket, en fantastisk träningsjacka med superfina detaljer. Denna jackan har verkligen det lilla extra som sticker ut. Såsom en runkad reflex på axeln som ser ut som en liten volang men samtidigt gör att du syns. Med drapering på sidan kommer denna jacka passa under och efter graviditeten.

Detta är 4 av våra favoriter men vi hoppas att du tar dig tid att kolla runt så du verkligen utnyttjar vårt Black Friday erbjudande på träningskläder för gravida!



Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *