Lina Radell

Lina RadellDags för Black Friday eller Black Weekend som vi säger!

Black Friday börjar imorgon! Detta ses för många som kickstarten på julhandeln. Vi på Training For Pregnant kommer istället köra Black Weekend som håller på till och med måndag. Så fram till och med måndag får du 25% rabatt på alla våra träningskläder för gravida.

Det är verkligen full fart under helgerna. Förra helgen var vi på Underbarabarn mässan och träffade bland annat fantastiska Zamantha Nordengrim. Vi är väldigt glada att träffa Zam och det har nästan blivit en tradition att ses på mässorna. Att få träffa både Zam och hennes lilla Bella är verkligen en av höjdpunkterna!

Det finns så mycket att säga om denna härliga helg och mässa så kolla gärna vårt tidigare inlägg om underbarabarn18. Mässorna som vi tittar på framöver är Underbarababy -19, Underbarabarn som för första gången kommer vara i Malmö under våren. Sen vore det också otroligt roligt att vara på Göteborg Horse Show och träffa våra nya kunder inom hästvärlden.

Tillbaka till denna helg och Black Friday! Så från och med nu till och med måndag får du 25% på våra gravid träningskläder. På bilden ser du redan nu vilken rabattkod du ska använda för att få 25% rabatt, redan dagen innan Black Friday!

Vi är otroligt glada att även kunna erbjuda er gratis träning på Yogobe under en månads tid. Detta är ett härligt samarbete med MammaMage! Katarina Woxnerud är ännu en fantastisk och inspirerande kvinna som vi har lärt känna under de olika mässorna som vi har ställt ut på. Katarina är grundare till MammaMage har en otrolig erfarenhet och kunskap som verkligen imponerar! Som om inte detta vore nog har hon också genomfört både Ironman och Maraton!! Ja, listan kan göras lång om Katarina, hennes kunskap och prestationer! Vi är otroligt glada att tillsammans med MammaMage kunna erbjuda våra kunder träning på Yogobe som vi börjar nu under Black Friday.Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *