Training For Pregnant

Training For PregnantFantastiska gravid tights som passar både till träning och till vardags!

Vi är otroligt glada och stolta över hur våra gravid tights har välkomnats på marknaden. Detta har blivit vår bästsäljare och när vi tittar på hur fint den sitter på alla kroppar så är det inte så konstigt att den uppskattas. När vi startade Training For Pregnant bestämde vi oss för att göra träningskläder för gravida. Dessa gravidträningskläder ska passa genom hela graviditeten och även efteråt. För att verkligen lyckas med detta var våra mammakläder testades de på nästan 30 kvinnor innan vi startade produktionen. Dessa kvinnor var alla i olika stadier av sin graviditet. Detta för att göra produkter som kunden kan använda länge, både under och efter sin graviditet.

Så när vi nu ser vår gravid tights på dessa två fantastiska kroppar så är det enkelt att förstå varför detta har blivit en storsäljare. Våra gravidträningstights ser du på Benita som är i vecka 40 och Viktoria som födde för ett år sen. Det är olika storlekar men samma produkt. Som du ser sitter gravidtightsen precis lika bra oavsett om man har gravidmage eller inte. Vi vet att det inte är en tillfällighet att gravid tightsen sitter så bra. Eftersom vi verkligen jobbat hårt med att få fram både den perfekta passformen och rätt material.

Under en graviditet så ändras kroppen mycket. Vår erfarenhet när vi startade Training For Pregnant var att många gravidtights och gravidbyxor kunde man bara ha en kort period under graviditeten, ibland bara en månad. Detta är inte okej och därför ville vi göra mammakläder som verkligen klarar av hur kroppen förändras. Som kund ska man känna sig säker på att den investeringen man gör ger en gravid tights som kommer att passa både under och efter graviditeten. Vi tycker att detta är viktigt både för plånboken men såklart också för vår miljö.

 Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *