Lina Radell

Lina RadellTack vare denna gravidridbyxa finns det nu en hel kollektion med funktionskläder för gravida i stallet!

Klicka här för att gå till produkten

Vi är otroligt stolta och glada att nu släppa vår gravidridbyxa! Denna gravidridbyxa är anpassad för växande magar och är ett måste för alla gravida som fortfarande vill använda ridbyxor.

Vår ridbyxa för gravida har en ficka på låret, den sitter lätt åtkomligt så man även når den när magen växer. På rumpan sitter det fickdetaljer i reflex som både ger en snygg siluett men även är bra för säkerheten. Längst nere på benen är det ett lösare tightsmaterial för att lätt få på och av sig gravidridbyxan.

På insidan av knäet sitter det silikon ploppar som ger dig bättre fäste i sadeln. Denna gravidridbyxa är anpassad för att passa oavsett var du är i din graviditet.

För att du ska få en fantastisk produkt som ger dig möjligheten att utföra det du vill under din graviditet har vi tagit fram denna härliga gravidridbyxa!

Den är gjord i en ljusare ton som gör att du både kan använda den till vardags eller till tävling. Den fungerar lika bra oavsett vilken gren du utövar eller rider på ridlektioner.

Så nu har Training For Pregnant som första företag en hel kollektion för er som är i stallet. Denna byxa passar perfekt tillsammans med våra överdelar som gör att du kan klä dig både snyggt och bekvämt under din graviditet!

I filmen ser ni den professionella hoppryttaren Sandra Carlsson. Sandra har varit med och utvecklat denna gravidridbyxa under sin graviditet och även använt våra andra träningskläder för gravida.  “Under min graviditet har jag hjälpt till att ta fram en ridbyxa för gravida. Det har varit ett spännande projekt som alla inblandade är väldigt stolta över. Jag har ridit i byxan med min växande mage och har hela tiden känt mig trygg i att den sitter på plats och är bekväm.

När jag slutade rida har jag fortsatt använda gravidridbyxan. Detta för att den är skön och jag är rätt klädd i stallet.”

Sandra har förutom vår ridbyxa för gravida även på sig vår träningsjacka för gravida och under har hon vår träningströja i fleece för gravida för att hålla värmen. Under övningar i utegymmet har Sandra på sig vår gravid träningstights och vår träningst-shirt för gravida.

 Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *