Lina Radell

Lina RadellSå roligt att Hippson skriver om vår ridbyxa för gravida

Under helgen skrev Hippson.se om om vår gravidridbyxa. Hippson.se är en av de största siterna och tidningarna för ridsport. De påpekar att utbudet för ridbyxor för gravida länge har varit obefintligt. Vi blir verkligen glada att Hippson skriver om vår ridbyxa för gravida och lyfter att det är något som behövs!

Vi har sett, precis som Hippson skriver, att det finns olika forum där blivande mammor delar sina tips för att kunna fortsätta utföra sin idrott. Självklart ska inte kvinnor behöva göra sina egna kläder utan dessa ska finnas på marknaden! Vårt mål är att komma ut till så många gravida kvinnor som möjligt och visa att man fortfarande förtjänar att känna sig bekväm och snygg under graviditeten! Därför blir vi extra glada när Hippson skriver om vår ridbyxa för gravida och uppmärksammar att den finns. Kvinnor som är gravida förtjänar att kunna fortsätta utföra sin idrott. Hos oss hittar den gravida ryttarinnan alla funktionsplagg som behövs för att kunna fortsätta utföra sin idrott under graviditeten. Under de kallare månaderna har vi en långärmad t-shirt, en fleecetröja samt en jacka för gravida. Med dessa lager håller man sig garanterat varm och komfortabel i sadeln!

För alla ryttarinnor som också tränar utanför sadeln, kan man lätt komplettera med en vår gravidträningstights eller en vintertights för gravida. På detta sätt har man en hel garderob med träningskläder för gravida som passar både i stallet och utanför för att fortsätta utöva sin idrott under graviditeten.

Än en gång tackar vi för att Hippson skriver om vår ridbyxa för gravida! Detta hjälper till och uppmärksammar så kvinnor kan känna sig lika bekväma och snygga som de förtjänar! Att genomgå en graviditet är något fantastiskt och man förtjänar att visa upp sin fina mage på rätt sätt!

 Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *