Profilbild

Pierre WibergTräningsbyxor för gravida – Josefine Antonsson på runnerworld.se testar våra

Att få våra träningsbyxor för gravida testade av en elitmotionär är något av en dröm! För något som tar mycket tid och energi när man är egenföretagare är alla pressutskick på våra nyheter. För varje nyhet görs ca 30-40 utskick. Därför blev jag väldigt glad av att bli kontaktad av Josefine Antonsson runnersworld.se. Josefine sökte efter träningskläder för gravida.

Training For Pregnant blev kontaktad av Josefine Antonsson, bloggare på runnersworld.se. Josefine var gravid med sitt fjärde barn, hon har en imponerande bakgrund och har bland annat gjort: 10km på 37:16, halvmaraton på 1.22.59 och maraton på 3.00.18. Att få sina produkter testade av en elitmotionär tyckte vi var fantastiskt! Josefine testade först våra tre träningsbyxor för gravida: “The Long Tights”, “The Short Tights” och “The Long and Loose”. Otroligt glada blev vi av att få denna recension av Josefine:

Hitintills har jag har bara sprungit ett fåtal rundor i tightsen , men såhär långt är jag jättenöjd. De är väldigt mjuka, sköna och har en rejäl mudd som kommer att täcka magen under hela graviditeten. De sitter bra, skaver ingenstans och det är bara sån enorm skillnad att springa i de här jämfört med hur det är att springa i mina vanliga tights. Jag har blivit väldigt känslig för kläder som sitter åt för hårt och tycker till och med att det är obehagligt att bära mitt flipbelt för tillfället (trots att jag kan placera det under själva gravidmagen). Kan varmt rekommendera träningstightsen till alla löparfrälsta gravida! De finns i en längre och en kortare variant, dessutom finns en lång, lite lösare träningsbyxa som om möjligt är ännu skönare!

Att få så värmande ord från en riktig elitmotionär tycker vi är ett bevis på att våra träningsbyxor för gravida verkligen har lyckats!Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *