Lina Radell

Lina RadellJulklapp till gravid hittar du hos Training For Pregnant

Söker du julklapp till gravid så har du kommit rätt! Vi har härliga, mjuka julklappar som passar både under och efter graviditeten. Just nu får man även en extra julklapp när man lägger en order i vår webshop med gravid träningskläder. Denna julklapp är ett samarbete med flera härliga partners!

Varumärkena som du hittar i julklappen är:

  • Medela, prover på måsten till BB-väskan. Medela är ett företag som är inriktat på produkter som hjälper till vid amning.
  • MammaMage.se ger en månads gratis träning på Yogobe.com. Yogobe har yoga online tillsammans med flera av Nordens ledande profiler. Vi vill även passa på att rekommendera två stycken appar från MammaMage (som vi inte har i julklappen men vi ändå vill rekommendera). MammaGravid som du använder under graviditeten och MammaMage som du använder efter graviditeten. 
  • Winst Iron från Winst Series. Ett koncentrerat järntillskott med smak av apelsin. Tabletten smälter på/under tungan och på så sätt tar slemhinnan upp järnet, c-vitamin och folsyran. Detta gör att mindre mängd passerar magen och risken för biverkningar minskar. Winst Iron skickar även med lypsyl, penna och choklad.
  • Training For Pregnant, “smakprov” av våra träningskläder för gravida. Nu vid lite kallare tider tycker vi att det passar att skicka med en multiwear i vitt. Training For Pregnant erbjuder träningskläder för gravida som passar både under och efter graviditet. Våra produkter är utvecklade och testade på närmare 30 kvinnor innan de gick i produktion. Oavsett vilken årstid eller var du är i din graviditet så har vi gravidträningskläderna för dig. 

Med vårt sortiment är vi övertygade om att du kommer kunna hitta en fantastisk julklapp till gravid. Vi erbjuder träningsbyxor & träningstights för gravida, ridbyxa för gravida, träningsjacka för gravida, träningströja för gravida eller varför inte vår baddräkt för gravida? Om du ska känner dig osäker och ska handla en julklapp till den gravida är det vår gravid träningstights du inte får missa! Våra kläder är så sköna med platta sömmar och härliga material. Så oavsett om man ska träna eller bara vill mysa i soffan så passar dessa gravidträningskläder alldeles utmärkt!

Om du vill bli den bästa Tomten till den gravida, missa inte detta erbjudande och få hem en extra julklapp till gravid när du lägger en order i Training For Pregnants webshop.Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *