Lina Radell

Lina RadellHärligt reportage om vårt klädmärke för gravida skrivet av Värnamo Nyheter

Att starta sitt egna klädmärke för gravida, detta har Christer Gallenby gjort ett reportage om i Värnamo Nyheter. Hade i förra veckan förmånen att bli intervjuad av Christer Gallneby. Verkligen roligt att få berätta min historia om hur jag skapade ett klädmärke för gravida. Som Värnamotjej är det såklart jätteroligt att vara med i den lokala tidningen!

Bakgrunden är egentligen att för mig har det alltid varit en naturlig del i livet att träna. Så när jag blev gravid och kom in i sjunde månaden under min första graviditet 2014 så kunde jag inte hitta några träningskläder för gravida. Detta gjorde mig provocerad att det inte fanns något på marknaden. Jag sa till min man: ”Hur svårt kan det vara?” Jag bestämde mig därför att ta saken i egna händer och göra ett klädmärke för gravida som är inriktad på träning. Men det var först när jag blev gravid för andra gången i september 2015 som det blev mer allvar i att börja testa proverna som jag tidigare tagit fram. Detta för att säkerställa att träningskläderna passade hela graviditeten.

Idén blev till verklighet och i februari 2017 så jag öppnade webshopen med egendesignade träningskläder för gravida med våra tre träningsbyxor för gravida.

Första året var det inte många som hade upptäckt detta hålet på marknaden men senaste halvåret har konkurrensen ökat. Flera av de stora aktörerna har fått upp ögonen och lanserat träningskläder för gravida. Forskning visar på att det finns flera positiva effekter av att träna under graviditeten.

Mycket händer som sagt på marknaden och för vår del lanserades vårt klädmärke för gravida i Stadiums webshop under förra veckan. Detta är vi såklart väldigt glada över!

Framöver är såklart förhoppningen att Training For Pregnant ska växa!

Detta var en liten sammanställning från reportaget som vi tyckte var väldigt roligt att få vara med i!

 Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *