Lina Radell

Lina RadellFantastisk lista med kommentarer till gravida som många känner igen sig i

Många har goda intentioner när de säger kommentarer till gravida. Men ibland hamnar dessa kommentarer helt fel. Tror många känner igen sig när de får frågor, kommentarer och förslag från vänner, familj och kollegor. Ibland får gravida kvinnor ta emot kommentarer från vilt främmande människor och helt enkelt finna sig i detta. Fler har säkert också upplevt att nästintill främlingar börjar att ta på magen. Konstigt hur man plötsligt får börja kommentera och känna på en annans kropp bara för att den är gravid! Detta har FitnessFia (Sofia Marklund) sammanställt en lista om som vi tycker är klockren!

Vi tycker hela listan är grym och verkligen ska läsas i sin helhet! Men de punkterna som vi känner oss mest träffade på är:

  • Ska du ha tvillingar?
  • Hur mycket har du gått upp?
  • När jag var gravid + lägg till valfri skräckhistoria
  • Passa på att sova medan du kan…
  • Är det inte dags snart?

Tror många av er som läser känner er träffade redan på dessa fem punkter på kommentarer till gravida men som sagt är listan klockren och förtjänar verkligen att läsas i sin helhet!

Snygga FitnessFia har på bilden på sig vår gravid träningstights! Kolla in FitnessFias träningsblogg för mer inspiration till träning och hälsa! FitnessFia startade sin blogg efter att hon började hitta sina knappar till en sund livsstil. Efter en period av osund livsstil där hon inte själv förstod vad som hände: gick upp i vikt men tyckte varken hon åt mycket eller kände sig mätt. (Vilket många kan relatera till!) Fick hon upp ögonen för att börja räkna kalorier och när resultatet började komma växte bloggen fram. Väldigt inspirerande, roligt och intressant att läsa! Ska bli fantastisk kul att fortsätta följa hennes blogg och Instagram när bebis har kommit!Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *