Lina Radell

Lina RadellMammakläder för träning, tanken bakom Training For Pregnant

Mammakläder för träning, just detta hade jag problem att hitta när jag var gravid för första gången.  Året var 2014 och jag kunde inte hitta några träningskläder och bestämde mig därför att startade Training For Pregnant. Jag stod på gymmet med min man och sa ”Hur svårt kan det vara?!”

Det tog knappt tre år tills jag äntligen öppnade webshopen med träningskläder för gravida i februari 2017. Då hade jag hunnit med en graviditet till där jag hade möjligheten att prova mina första produkter under produktutvecklingen. Jag var fast besluten att ta fram mammakläder för träning som skulle passa många kroppar, både under och efter graviditet. Därför nöjde jag mig inte med att testa på bara mig själv utan jag testade på närmare 30 kvinnor. Oavsett om dem var gravida eller inte. Detta för att verkligen veta att mina mammakläder för träning ska passar så många kroppar som möjligt!

När jag började utvecklingen av Training For Pregnant kollade jag såklart runt vad som fanns på marknaden genom både att jag googlade och kollade i affärerna hos de stora kedjorna. I butikerna och även i mitt umgänge möttes jag av en förvånande blick om varför det inte fanns mammakläder för träning.

Sen dess har mycket forskning kommit som visar på att det är positivt att träna förutsatt att man har en komplikationsfri graviditet och lyssnar på sin kropp.

Min tanke har hela tiden varit att det är självklart att kvinnor själva ska få bestämma om och hur de ska träna. Med detta sagt har mitt mål blivit att ge förutsättningar och möjlighet för oavsett vilket stadie du är i din graviditet, vilken säsong det är och vilken sport du vill utföra, så ska det finnas mammakläder för din träning! Därför vill jag genom Training For Pregnant ge förutsättningar och möjlighet för alla kvinnor som kan och vill ha en aktiv graviditet.

Extra stolt är jag då våra mammakläder för träning nu finns hos Stadium!

Tjejerna i filmen har på sig: gravidträningslinne, gravid träningstights, träningströja för gravida samt vår träningsjacka för gravida.

 Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *