Lina Radell

Lina RadellMammakläder för alla er som är gravida och träningssugna visar Zamantha Nordengrim upp! Vi har haft förmånen att lära känna Zamantha redan när hennes fina Bella låg i magen så vi tycker det är superkul att nu göra ännu en tävling med henne! Denna gång kan du vinna ett par av våra bästsäljare från förra vintern: vintertights för gravida. Du kan vara med och tävla om dessa tights både vår Instagram och Zams.

Våra vintertights har samma samma mage som resterande av våra träningsbyxor för gravida. Denna mage är följsam och gör att du han använda byxan oavsett var du än är i din graviditet. Vi har utvecklat alla våra mammakläder så de ska passa oavsett vilken storlek du har på din mage. Vi tycker att den bästa investeringen du ska göra i din graviditet är den du gör i digsjälv. Därför vill vi ge dig förutsättningar att kunna utföra de idrotter som du vill under din graviditet. Att Zamantha håller med om detta koncept på våra mammakläder tycker vi såklart är jätteroligt!

Vi rekommenderar verkligen att följa Zamanthas och Bellas dagar både på deras respektive Instagram men ochså på Zamanthas blogg. En mysig och ärlig vardag där man blandas med deras äventyr, träning och härligt häng! <3

 

 

 Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *