Lina Radell

Lina RadellSöker du som gravid träning som är rolig?

Om du söker gravid träning som är rolig måste du kolla in detta inlägget! Men först, följer du PT-Fia? Annars rekommenderar vi verkligen att kolla in hennes Instagram och blogg! Fia står bakom en av Sveriges största träning- och hälso-bloggar. Vi tycker det är självklart att Fia är en av våra mest lysande hälso- och träningsbloggare! Fia visar i sina inlägg både värme och humor men samtidigt blandat med professionalism inom både träning och hälsa. Sättet som hon visar och delar med sig känns mänskligt och inspirerande på samma gång! Vi gillar helt enkelt PT-Fia och rekommenderar dig att följa henne. Nu när hon också visar upp dottern Edith blir det ytterligare ett perspektiv i allt hon skriver.

För att få träning varierad och rolig när du är gravid kan man använda redskap för att göra en hinderbana. Ett bra tips om man inte vill eller kan släpa med sig massa träningsredskap! Detta träningsklipp gjorde Fia när hon var gravid, du ser även Fias syster med i klippet. Roligt med bra tips på hur man kan träna tillsammans oavsett om man är gravid eller inte, det handlar helt enkelt om anpassning! Först får du en presentation från Fia, sedan kommer 2,5 minut inspiration för dig som inte är gravid och sedan ca 3 minuter in i klippet får du en variant för dig som söker gravid träning.

Fia har på sig gravidträningskläder från oss i form av våra korta gravid träningstights och vår träningstshirt för gravida. Det vi tycker är extra roligt att se i detta klippet är hur bra våra träningskläder för gravida sitter på PT-Fia. Hon behöver inte röra eller rätta till träningskläderna en enda gång, precis som det ska vara enligt oss. Fokus ska vara på gravid träning och inte på att behöva rätta till gravidträningskläderna. Kolla in PT-Fias inspirerande klipp!

Söker du mer gravid träning har PT-Fia en onlinekurs kolla in här för mer information.Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *