Lina Radell

Lina RadellTräningskläder för en aktiv graviditet visar Benita Jonsson upp!

Träningskläder för en aktiv graviditet kommer ni ser mer och mer av på fina Benita Jonsson. Många av er känner kanske igen Benita som Bonusmamman. Benita är nu i vecka 17 och har precis gått ut med att hon är gravid! <3

Vi på Training For Pregnant träffade Benita första gången på en mässa under 2017. Sedan dess har vi hållit kontakten och när Benita skrev att hon var gravid blev vi såklart överlyckliga. Som vi blir av alla graviditeter! Men vi passade även på att fråga Benita om hon vill vara ambassadör för oss, vilket hon ville och det är vi superglada för! Så våra träningskläder för en aktiv graviditet kommer ni framöver se på Benita.

Benita är en fantastisk kvinna som ser till att många människor håller sig i form. Hon har en bakgrund inom vattnet och är både siminstruktör och babysiminstruktör. Hon håller även i Hjärt- och LungRäddning för barn samt har Mammaträning. Ja, Benita gör många saker och har även drivit igång aktiva barnvagns promenader. Detta är promenader runt Djurgården i Stockholm för alla med barnvagnar, detta har för tillfället lite uppehåll men snart kommer tillbaka för er som är intresserade!

Benita har på bilden på sig våra träningskläder för en aktiv graviditet i form av vårt gravidträningslinne och våra träningstights för gravida. Som du ser sitter kläderna bra på henne redan nu i vecka 17 men det finns ändå gott om plats för den växande magen. <3

Kolla gärna in Benitas blogg eller Instagram och följ henne i hennes vardag där hon är mamma/bonusmamma till fyra tjejer i åldrarna 2-18år.  De närmaste månaderna kommer vi såklart få fortsätta följa Benita och hennes graviditet. Så missa inte att  inspireras av Benitas vardag som handlar både om träning, familjelivet och hjärt- och lungräddning.

 

 Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *