Lina Radell

Lina RadellCaroline Kejbert i Bondeparet skriver ett inlägg om att ha träningskläder som gravid i vinterväder

Vi blev så glada när vi såg Caroline Kejbert från Bondeparet skriva ett inlägg om att ha träningskläder som gravid i vintertider. Det som är extra viktigt att tänka på i vintertid är att hålla sig både varm och säker!

Joacim Rickling och Caroline Kejbert har vi följt länge! Både i Bonde söker fru, när Joacim sökte kärleken och fann den i härliga Caroline! Att sedan följa hur deras kärlek blomstrade i Bondeparet samtidigt som de helrenoverade ett hus var verkligen fantastiskt! Joacim hade länge haft en önskan och dröm om att flytta in i sin Farmor och Farfars hus. Det hade stått tomt en längre tid och de var båda överens om att det var lika bra att börja jobba på det. Den stora deadlinen för huset var att kunna flytta in efter sommaren för att också kunna ha en stor fest för släkt och vänner. Denna serien rekommenderar vi verkligen att titta på och där man får följa lite mer deras vardag. Det blir en mer närgången serie då mycket är filmat av dem själva.

I slutet på sommaren berättade Bondeparet att de väntar tillökning i början på 2019. Fantastiskt vad som kan hända för detta härliga par sedan 2017!

Under hösten har man kunnat följa Caroline under hennes graviditet på hennes fina Blogg och Instagram!

I slutet på December la Caroline upp ett inlägg om hur man håller sig varm och säker i träningskläder som gravid. Vi blev så otroligt glada när Caroline tipsar om våra vintertights för gravida. Att få vara med på Carolines fina blogg när hon tipsar om träningskläder för gravida gör oss verkligen superglada! “Jag hittade ju ganska sent i min graviditet märket ”training for pregnant”(länk) som gör träningskläder för gravida och jag lever i princip i dessa nu de sista dagarna – de är så sköna och man slipper gå och dra upp byxorna hela tiden, haha!”

I början på Januari kom Caroline och Joacims lilla Wilda, vi vill passa på att säga stort grattis från oss på Training For Pregnant!

På bilden har Caroline på sig vår gravidtröja och våra gravid träningstights.Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *