Lina Radell

Lina RadellTraining For Pregnant finns på Underbarabarn18 hela helgen!

Denna helg finns vi på Underbarabarn18, vilket vi såklart är otroligt glada för! För andra året i rad ställer vi ut på Underbarabarn. I våras ställde vi ut vi för första gången ut på Underbarababy. Detta gör att helgens mässa blir den tredje under Underbara-konceptet! Underbarabarn18 går i år lite tidigare än föregående år. Detta då mässan har flyttat in i hall A. Här finns det gott om plats för alla barn och barnvagnar! Här finns såklart många spännande företag att besöka. Nedan listas några favoriter och skriver även varför:

Mammamage.se  (Har dessa härliga kvinnor vägg i vägg! Alltid kul att träffas då vi har haft kontakt sen vi träffades för första gången förra året på Fitnessfestivalen.)

Filur Design  (Den montern som är närmast vår och har därför förmånen att få höra historien om hur dessa fantastiska filurer kommit till liv.)

How To Kiss A Frog (Stått och pratat lite med en av systrarna som startade detta fina klädmärke. Alltid kul att höra hur andra inom klädbranschen har gjort och gör.)

Maxi-Cosi (Pratade med en säljare som sa att de burit ut 50 000 000 bebisar från BB i Maxi-Cosi, så coolt!)

Vill såklart nämna härliga Kickie Jansen som är grundare till hela Underbara-konceptet! Hon drog igång detta för 16 år sen när hon själv var småbarnsförälder och såg ett hål som hon tyckte behövde fyllas. Hon är en sann inspirationskälla och det är alltid kul att få träffa henne! Så att nu vara på Underbabarn18 och ställa ut på denna mässa är jätteroligt! Kickie gör själv flera ändringar och detta tycker jag är så inspirerande att se, folk som vill utveckla!

I vår monter hittar du hela vår kollektion med gravid träningskläder och det finns även möjlighet att prova mammakläderna. Så besök oss gärna under Underbarabarn18 i monter A14:39!Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *