The Long Tights

799,00 kr

4.80 av 5 baserat på 10 kundomdömen
(10 kundrecensioner)

The Long Tights, fantastiska träningstights som ger perfekt support för din mage under hela graviditeten. Dessa gravidtights kommer vara din nya favorit vid all typ av träning. Detta är den perfekta gravidbyxan för dig som vill ha en gravidtights att träna i under hela graviditeten.

Synts på bland annat:

Soraya Lavasani på TV4 Nyhetsmorgon

Josefine Antonsson, runnersworld.se

Superbloggaren Joanna Johansson

 

 

Trainingforpregnant

Beskrivning

Perfekta gravid träningstights som passar under och efter din graviditet

The Long Tights, gravid träningstights som har perfekt passform för din gravidmage under hela din graviditet. Gravid träningstights som ger en perfekt mix av support men stramar inte åt utan anpassar sig till din kropp under alla tre trimersterna. Materialet andas men är tillräckligt tjockt för att inte vara genomskinligt. Denna gravidträningstights har även platta sömmar för en skön komfort! Dessa gravid träningstights, som är anpassade för gravida magar, kommer bli din nya favorit vid all typ av träning. Oavsett om du väljer ett program för gravida, gravidyoga, styrketräning eller kanske bara vill ha något att mysa i. Denna gravidträningstights passar perfekt oavsett om du vill vara aktiv eller ej. Ska du investera i ett kläderplagg under din graviditet så är det denna gravidträningstights! 

En rekommendation är att om du är mellan två storlekar tar du den mindre storleken.

Storlek:

XS-34

S-36

M-38&40

L-42

XL-44

Material:

Huvudmaterial: 88% Polyester and 12% Elastan.

Mage: 95% Polyester and 5% Elastan.

Tvättinstruktion 30C, torktumla ej denna produkt.

Tillverkade i Kina.

Vi är otroligt stolta och glada att vår gravidträningstights bland annat synts på:

Soraya Lavasani på TV4 Nyhetsmorgon

Josefine Antonsson, runnersworld.se

Superbloggaren Joanna Johansson

Om du vill se hur denna produkt sitter på fler gravida kroppar, kolla in vår Instagramstory där vi visar denna gravid träningstights på flera olika gravida kvinnor i olika stadier av sin graviditet. Söker du överdelar till denna gravid träningstights så kolla in något av våra gravidlinne, gravidt-shirt eller kanske en träningsjacka för gravida? Vi har alla träningskläder för gravida för att du ska kunna klä dig bekvämt, för rätt årstid oavsett i vilket stadie du är eller vilken årstid vi har.

Denna produkt har samma magparti som våra andra träningsbyxor för gravida och var en av de första produkterna som vi släppt och är nu vår storsäljare!

Mer information

Vikt 0.22 kg
Dimensioner 30 x 20 x 3 cm
Färg

Svart

Storlek

Xsmall, Small, Medium, Large, Xlarge

10 recensioner av The Long Tights

 1. 5 av 5

  (verifierad ägare)

  Denna är helt klart min absoluta favoritprodukt tsm med tröjan (half zip). Behöver aldrig tänka på att dra upp, dom sitter där dom sitter. Täcker hela magen upp till strax under brösten. Jag har storlek M vilket funkar perfekt!

 2. 5 av 5

  Absolut de skönaste byxorna att använda under graviditetens olika faser. Jag började använda mina byxor i v.25 & de sitter lika bra nu v.40❣️ De kommer att fungera lika bra efter förlossningen är jag säker på!

 3. 5 av 5

  HATADE att ha något som satt åt över magen i början och då var dessa min räddning, för jag älskade fortfarande att träna lika mycket som vanligt. Att de sen har funkt lika bra att ha på sig från liten mage till kanonkula är ju verkligen bara positivt så de har fått hänga med på många träningspass!

 4. 5 av 5

  Som personlig tränare har dessa tights varit helt fantastiska! Jag har använt dom dagligen från v.15 till nu i v.30 och kommer fortsätta göra det graviditeten ut och även efter graviditeten. Absolut dom skönaste tightsen.

 5. 5 av 5

  (verifierad ägare)

  Som träningstokig och instruktör i gruppträning så blev jag jätteglad och nöjd att jag investerade i tightsen när jag var gravid förra året!
  Från runt vecka 20 till 41 satt de som en smäck (köpte “min vanliga storlek) genom alla mina favoritträningspass såsom SH’BAM, BodyBalance, BodyPump och BodyCombat.
  Och de tål MÅNGA tvättar! 🙂

 6. 5 av 5

  De bästa tightsen för träning under graviditet. Har även vintervarianten. Otroligt bra passform. Har sprungit, cyklat, kört styrka och yoga i dem, och de sitter kvar!!! Fortsatte även använda dem efter graviditeten.

 7. 5 av 5

  (verifierad ägare)

  Supersköna tights som verkligen växer med magen! Ger behagligt stöd för mage och rygg utan att sitta för tight. Bar mina tights i princip dagligen och de tappade aldrig passform eller kvalité. Rekommenderas!

 8. 3 av 5

  Väldigt sköna. Lite ”täta” i tyget när man kör konditionsträning och svettas mycket.. men perfekt för mindre svettig träning!

 9. 5 av 5

  Om man hade kunnat bo i ett par byxor så hade jag valt dessa helt klart! Guuuud va sköna! Sitter bra, åker ej ner och är ej genomskinliga! Används flitigt ??

 10. 5 av 5

  Älskade dessa under hela graviditeten! Sitter uppe utan att sitta åt någonstans och passade lika bra oavsett magens storlek! Hade min vanliga storlek (S) och de passade perfekt.

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *