Om TFP

Vägen för att ta fram gravid träningsbyxor

Hur det började

Training For Pregnant startades av mig 2014. Jag var gravid för första gången och kunde inte hitta några gravid träningsbyxor med bra material över magen. För att verkligen kolla av marknaden googlade jag och letade efter alla typer av gravid träningsbyxor men jag kunde inte ens hitta träningstights för gravida. Jag bestämde mig att nu på 2000-talet borde alla gravida kvinnor ha gravidträningskläder som möjliggör att utföra vilken idrott de själva väljer!

Dessa bilder togs på mig i maj 2014, när jag testade ett mage/rygg skydd. Det var då jag insåg att jag ville testa min idé!

 

Första bilden på magen

Starten för Training For Pregnant

Under min andra graviditet använde jag mina Training For Pregnant-prover, träningstights för gravida. De hade utvecklats för att ge bra support under – men även efter – graviditeten. Under hela produktutvecklingen har jag velat göra gravidkläder som passar oavsett var man är i sin graviditet. På bilderna nedan ser du mig som gravid i vecka 5, vecka 23, vecka 33 och vecka 39. Idag är vi otroligt stolta över att ha de bästa träningstightsen för gravida på marknaden som passar oavsett om du är i början eller slutet på din graviditet.

Du kan följa min andra graviditet och utvecklingen av Training For Pregnant under våran Blogg.

4 bilder

—————————————————————————————————————————

Jag hoppas att du ska gilla mina träningskläder för gravida. Jag önskar dig en härlig shoppingstund!

// Lina Sporre Radell