Webshop admin 2019-03-04T15:19:57+00:00

Träningskläder för gravida

När du söker gravid träningskläder är det viktigt att du hittar träningskläder som passar hela din graviditet. Vi tycker att den bästa investeringen under din graviditet är den du gör i dig själv. Därför ger vi dig de rätta förutsättningarna med träningskläder som passar under och efter din graviditet.Om våra produkter

Att ha gravid träningskläder som både sitter bra och du känner dig snygg i är något du borde unna dig.

Under en graviditet förändras kroppen väldigt mycket, det är en av de absolut största påfrestningarna som din kropp. Graviditeten avslutas som vi alla vet men det stora målet: en förlossning! Det är inte ovanligt att en gravid kvinna går upp mellan 11-16 kg under sin graviditet.

Att få genomgå en graviditet är något av det största som du kommer få uppleva, både psykiskt men det vi har fokuserar på det fysiska. När kroppen ändras behöver du ha gravid träningskläder som passar bra på din kropp. Alltså genom alla tre trimesterna och även passar efter förlossningen. Detta är något vi tagit fasta på och därför har vi tagit fram gravid träningskläder som både sitter bra, är fantastiskt sköna och snygga.

Men framförallt och det viktigaste ändrar sig efter din kropp både under och efter graviditeten. Vi har en hel gravidträningskollektion som passar oavsett vilken årstid det är eller vart du är i din graviditet. Vi har gravid träningsbyxor, gravid träningstights, gravid vintertightsgravidtoppar, gravidkjol och gravidbaddräkt. Allt du behöver för att kunna fortsätta utöva den träningsform vanligtvis gör när du inte är gravid.

Om det nu blir gravidyoga, styrketräning, löpning, följa ett träningsprogram för gravida eller gravidvattengympa har vi gravid träningskläderna för dig. Den bästa investeringen under din graviditet är den du gör i dig själv.

Kolla in våra träningskläder, vi vill ge dig förutsättningarna till en aktiv graviditet med härliga gravid träningskläder som passar både under och efter graviditeten.